Szekszárd-Cranio

Kranioszakrális terápia

Referenciák

"Évekig lumbágóval szenvedtem a fiam születését követően. Rengeteg gyógyszert és gyógymódot kipróbáltam már, de semmi sem segített igazán. Általában egy hónapba tellett mire jobban éreztem magam. Zsuzsi kétszer kezelt meg, a második kezelés után már egyenes háttal tudtam járni és a fájdalmaim pár napon belül teljesen megszűntek. Szívesen ajánlom mindenkinek a kranioszakrális terápiát!"

-R R, Magyarország, Tolna

"Hosszú évekkel ezelőtt ismerkedtem meg Zsuzsival. Nagyon kedves és professzionális terapeuta. A kezeléseket követően határozottan éreztem annak pozitív hatásait. A kezelés közben hasznos tanácsokat is kaptam, amiket a jövőben használni fogok. Köszönöm!"

- E G, Anglia, Watford

"Fogorvosom ajánlotta a kranioszakrális terápia kipróbálását a fogorvosi kezelés kiegészítőjeként, annak támogatására. Nagyon örülök, hogy lehetőségem volt kipróbálni, egyrészt segített a fogorvosi kezeléssel kapcsolatos félelmeim elengedésében, másrészt felkészített a bevatkozásra így az kevesebb fájdalommal járt és az utánkövetésnek köszönhetően hamarabb regenerálódtam. Tulajdonképp három kezelést kaptam, és közben még az ínhüvely gyulladásomra is lett megoldás. Köszönöm Zsuzsi!"

- S R, Budapest, Magyarország

A kranioszakrális terápiával akkor találkoztam, amikor gyógymódot kerestem az évek óta fennálló allergiámra és fülzúgásomra. Azt már remélni sem mertem, hogy találok olyan kezelést, ami egyszerre lehet megoldás mindkét problémámra.

Amióta Zsuzsi kezel, mérséklődött a fülzúgásom, javult a hallásom, és a kezelések „mellékhatásaként” helyreállt az emésztésem, megszabadultam egy idült homloküreg gyulladástól és sokkal jobb lett a közérzetem is. Köszönöm Zsuzsi!☺

Allergiára kifejtett jótékony hatása tesztelés alatt!☺

-M K, Szekszárd, Magyarország

Mozgásszervi és lelki panaszokkal fordultam Zsuzsihoz, aki kranioszakrális terapeuta és gyógytornász is. Zsuzsi az első pillanattól kezdve 'rám hangolódott', aminek pedig a következményeként létrejött kettőnk között egy harmónia, együtt rezgés. Tudtam, hogy segíteni fog a kezelés, mert a panaszaim egyre csökkentek. A kranioszakrális terápia attól fantasztikus, hogy nem csak a fizikai testet, hanem a lelket is gyógyítja, megkeresve az okot, az elakadást, az energiablokkot, melynek oldása után az egész test-lélek bekapcsolódik a szervezet a természetes energia áramlásba. Zsuzsi szakértelemmel, empátiával rendelkező terapeuta, aki kedvességgel és szeretettel fordult mindig felém. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

-B Zs Paks, Magyarország

Referencia hozzáadása

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible